Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος είχε απλώσει τα δίχτυα του ακόμη και μέχρι την Κύπρο.
Άνδρες της αστυνομίας ερεύνησαν εκ νέου την πολυτελή του βίλα στο Κορωπί για να βρουν τα χρήματα που είχε αποσπάσει από τα θύματα του, ενώ την ίδια στιγμή ο ψευτογιατρός ήθελε να δημιουργήσει σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.
Τρόπους να προσεγγίσει ανθρώπους που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας αναζητούσε διαρκώς ο ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης. Τo «vima.gr» αποκαλύπτει σήμερα ότι σκόπευε πριν μερικά χρόνια να προχωρήσει στη δημιουργία σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, σε αγροτική έκταση που ανήκε σε μονή της περιοχής.
Ο στόχος του ήταν να έχει έσοδα από τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά και να εντάξει στο «πελατολόγιο» του άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο, αστυνομικούς, δικαστικούς και ιατρούς.
Επίσης διαπιστώνεται πως ο 47χρονος την περίοδο 2007 – 2008 παρουσιαζόταν ως «θεραπευτής» και υποδεχόταν τους πελάτες του στον τελευταίο όροφο ιδιωτικού θεραπευτηρίου κοντά στο Χίλτον.
Ο Νίκος Κοντοστάθης όπως προκύπτει από την έρευνα είχε δημιουργήσει νέο κύκλο δεκάδων πελατών από την Κύπρο -κυρίως την περιοχή της Λάρνακας- και ανάμεσα σε αυτούς μια 47χρονη γυναίκα που έπασχε από καρκίνο, η οποία εγκατέλειψε τη θεραπεία της και πέθανε πριν από επτά χρόνια. Τους ανθρώπους αυτούς φέρεται να είχε γνωρίσει μέσω μοναχών στο Άγιον 'Ορος.
Σε ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA ακούγεται να προσπαθεί να πείσει τον σύζυγο μιας γυναίκας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κρήτης να διακόψει τη θεραπεία της και να πάρει τα "θαυματουργά" του μαντζούνια προκειμένου να γιατρευτεί.
Και φυσικά ζητούσε χρήματα για τις «υπηρεσίες» του.
Χθες οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νέα έρευνα στη βίλα του ψευτογιατρού στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, να εντοπίσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε αποσπάσει από τα θύματα του τα οποία πιθανότατα έχει βάλει σε κρύπτη.
Επίσης ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους για να εντοπίσουν τυχόν σημειώσεις ή σκευάσματα που έδινε στους ασθενείς.