Στέλιος Κερασίδης: Ο 6χρονος σολίστας που μαγεύει

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο ταλαντούχος Στέλιος Κερασίδης, ο πατέρας του Φώτη, ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, Πρόεδρος Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, κι η μικρή κλαρινοπαίχτης, Ιωάννα Χαραλάμπους.

Στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου συνομίλησε με τον 6χρονο σολίστα, Στέλιο Κερασίδη. 

Ο μικρός Έλληνας Μότσαρτ είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα φιλόδοξο project που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και που σκοπό έχει να αναδείξει και να προβάλει -παράλληλα με τη μουσική- τις ομορφιές και την ιστορία της Ηπείρου σε όλη την υφήλιο.

«Είναι πάρα πολύ όμορφα, νιώθω πολύ ωραία», δήλωσε. 

«Μου άρεσε το rafting στον ποταμό, τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρα, η λίμνη», συμπλήρωσε. 

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεργάζομαι με τον Στέλιο», τόνισε από πλευρά της η Ιωάννα. 

Το διαφορετικό αυτό οδοιπορικό ξεκινά και καταλήγει στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, όπου εκεί τοποθετήθηκε το πιάνο του Στέλιου.

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου ο οποίος τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε. Στην συνάντηση παραβρέθηκε στο πλευρό του Στέλιου, εκτός από τον πατέρα του, και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης- Ραφήνας- Μαραθώνα Δημήτρης Βασιλείου, μιας Αδελφότητας που έχει αναλάβει εξ αρχής την υλοποίηση και παραγωγή του συγκεκριμένου project. Μαζί του στη σύνδεση και η υπερταλαντούχα μικρή Ιωάννα που μαγεύει το κοινό με το κλαρίνο της. 

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Πολιτισμός

Απόρρητο