Ποινή φυλάκισης 26 μηνών στον κτηνοτρόφο στις Φέρες Έβρου: Η δικηγόρος του στο MEGA

Βαριά ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή αλλά χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες του Έβρου, που σταμάτησε Τούρκους, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρας μας, και συνεπλάκη μαζί τους.

Ο νεαρός κτηνοτρόφος αθωώθηκε για την κατηγορία της ρατσιστικής βίας και δεν τιμωρήθηκε εντέλει με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Η δικηγόρος του κτηνοτρόφου, Μένια Πολυχρόνη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το επεισόδιο και την απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την κυρία Πολυχρόνη, ο 30χρονος κτηνοτρόφος όταν είδε τους Τούρκους ειδοποίησε την αστυνομία.

Πέντε εξ αυτών του όρμηξαν για να του πάρουν το κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του.

Ο κτηνοτρόφος κατηγορήθηκε για άσκηση παράνομης βίας σε πέντε παρανόμως εισερχόμενους οπότε και η ποινή του πενταπλασιάστηκε.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του ήταν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο