Στον Άρειο Πάγο το περιβαλλοντικό σκάνδαλο της Oil One

Να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος του περιβαλλοντικού σκανδάλου της Oil One, ζητούν οι κάτοικοι της Δραπετσώνας. Ο δήμαρχος της πόλης, που μίλησε στο MEGA, έστειλε τον φάκελο στον Άρειο Πάγο καθώς ο εισαγγελέας Πειραιά αποφάσισε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Την αγωνία των κατοίκων της πόλης του για την υγεία τους και την άμεση ανάγκη να φύγουν οι ρυπογόνες δραστηριότητες της Oil One, μετέφερε ο δήμαρχος της Δραπετσώνας στον Άρειο Πάγο, αφού ο εισαγγελέας του Πειραιά αποφάσισε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και οι αρμόδιοι κωφεύουν παρά τα πορίσματα – καταπέλτης τριών ερευνητικών κέντρων.

Κάτοικοι, δημοτική αρχή, αλλά και βουλευτές της περιοχής ελπίζουν πως η Δικαιοσύνη θα ενεργοποιηθεί, μετά από την απροσδόκητη απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Οι μαθητές της Δραπετσώνας αλλά και οι γονείς τους περιμένουν πλέον από Δικαιοσύνη αλλά και κυβέρνηση να δώσει μια για πάντα λύση στο πρόβλημα και να σταματήσουν να υφίσταται το περιβαλλοντικό σκάνδαλο της Oil One.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτική

Απόρρητο