Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στη Μαρσέιγ – Του κάνει και η ισοπαλία

Ακόμα και με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μαρσέιγ απόψε στις 22:00 στη Γαλλία, οι Πειραιώτες «κλειδώνουν» την παρουσία τους στο Europa League.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει εντός ευρωπαϊκής πορείας και το 2021 θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι την τελευταία δεν είχε αποφασίσει ποιους παίκτες θα ξεκινήσει βασικούς στο Βελοντρόμ, με το δίλημμα ανάμεσα σε Μάριο Βρουσάι και Γιώργο Μασούρα να παραμένει.

Πάντως ο Πορτογάλος θα παρατάξει την ομάδα με σχηματισμός 4-3-3 σε μια αναμέτρηση που φέρνει θύμισες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τέσσερις νίκες επί γαλλικού εδάφους, μια εξ αυτών το 2011 στο στάδιο που αγωνίζεται και απόψε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο