Γκολ και πλούσιο θέαμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα

Γκολ, πλούσιο θέαμα και ανατροπές έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης.

Στο Λονδίνο η Τότεναμ δεν είχε διάθεση για περιπέτειες στον ημιτελικό του λιγκ καπ με την Μπρεντφορντ καθώς απο το 12ο λεπτό ο Σισοκό με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Μουρίνιο .Το τελικό 2-0 υπέγραψε ο Σόν.

Η Τότεναμ προκρίθηκε στον τελικό γι ενάτη φορά στην ιστορία της όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Γιουνάϊτεντ -Σιτι.

Στην Αργεντινή και το Μπουένος Αιρες, η Παλμέϊρας έκανε το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον τελικό του Λιμπερταδόρες .

Με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερεϊρα στον πάγκο προηγήθηκε στο ματς με τη γηπεδούχο Ριβερ Πλειτ με τον Ρόνι στο 27’ Ο Λουίζ Αντριάνο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 για τη βραζιλιάνικη ομάδα διαμόρφωσε ο Ουρουγουανός Βίνα στο 62’. Το δεύτερο ματς σε μια εβδομάδα στο Σάο Παόλο.

Στην Ισπανία, εκπλήξεις επιφύλασσε η φάση των 32 στο κύπελλο. Η Κόρδοβα ομάδα δεύτερης κατηγορίας με το γκολ του Λεντεσμα στο 12΄άφησε εκτός διοργάνωσης την Χετάφε ,αποτέλεσμα 1-0.

Το μεγάλο «μπαμ» έγινε στην Ιμπιζα, όπου η τοπική ομάδα διέλυσε τη Θέλτα 5-2. Το σκορ άνοιξε ο Σερχιο Καστέλ στο 12΄και ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ της γηπεδούχου στο 27′.Η Ιμπιζα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας έφθασε στο 3-0 με τον Πέρεζ στο 28′ και στο 4-0 με πέναλτι του Μολίνα στο 61′ .

Η Θέλτα αντέδρασε με τον Μίνα στο 78′, έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Χολσκρόουβ στο 87′ αλλά Ιμπιζα σφράγισε την ιστορική πρόκριση με τον Ροδάδο , 5-2 το τελικό σκορ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο