Super League: Νέα ήττα για ΠΑΟΚ – Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης

Στο -10 από την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2.

Ειδικότερα, στο Περιστέρι, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 15’ για χέρι του Κωτσόπουλου, με τον Τζόλη όμως να αστοχεί.

Έξι λεπτά αργότερα ο νεαρός άσσος του ΠΑΟΚ σέντραρε στην περιοχή και ο Σβιντέρσκι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 64’ ο Μουνίθ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την λάθος απομάκρυνση του Μιχαηλίδη και με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε ξανά το προβάδισμα στο 81’, όταν ο αμαρκάριστος Ουάρντα νίκησε με κεφαλιά τον Γιαννιώτη για το 2-1, με γκολ συνδύασε την επιστροφή του ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση και τρία λεπτά αργότερα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με το δυνατό σουτ του Χαρίση.

Στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος έφτασε στην ολική ανατροπή, με το ψηλοκρεμαστό τελείωμα του Σπύρου Νάτσου.

Νίκη για Άρη

Με δύο πανέμορφα γκολ, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Βόλο.

Στο 18’ ο Σάσα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ενώ στο 82’, ο Μπερτόλιο με ένα όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Επιστροφή στις επιτυχίες και για τον ΟΦΗ, που πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από την 29η Νοεμβρίου.

Το 1-0 έκανε με πέναλτι ο Στάικος, για να κλειδώσει τη νίκη στο 85′ ο Βαφέας, με ωραίο σουτ.

Η ΑΕΚ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Αλμπάνη έως το 2024.

Στα αγωνιστικά, η μαγνητική του Λιβάι Γκαρσία μετά από τραυματισμό του κόντρα στον Παναιτωλικό δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ενώ το Σάββατο, θα κριθεί η συμμετοχή του κόντρα στη Λαμία.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο