Ιωάννινα: Aκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους

Άκαρπες συνεχίζουν να είναι μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό εκπαιδευτικού διθέσιου αεροσκάφους που είχε ξεκινήσει από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα. τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν χθες και από τότε ο πιλότος αγνοείται.

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες αστυνομίας, πυροσβεστικής και δεκάδων εθελοντών για τον εντοπισμό του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Κοζάνη και το στίγμα του χάθηκε χθες στις δώδεκα και μισή το μεσημέρι το από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Ο 32χρονος Αμάρ Ιμπραχίμ είναι ένας από τους περίπου 100 εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν στην πόλη της Κοζάνης,
Στην περιοχή Μηλιωτάδες Ζαγορίου που εκτιμάται ότι χάθηκε το διθέσιο αεροπλάνο επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες.

Στην περιοχή βρίσκονται και συνάδελφοί του εκπαιδευόμενου πιλότοι που βοηθούν στις έρευνες.

Οι έρευνες των πεζοπόρων τμημάτων σταμάτησαν στις 7 χθες το απόγευμα με εντολή της πολιτικής προστασίας λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Ένα super puma που έφθασε στην περιοχή χθες το βράδυ αποσύρθηκε σύντομα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο