Ολυμπιακός: Αισιοδοξία ότι ο Μπα θα είναι έτοιμος κόντρα στην Άρσεναλ

Η συμμετοχή του Μπα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ είναι το βασικό ζητούμενο στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος δεν προπονήθηκε προληπτικά και σήμερα, αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος.

Ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ θα σφυρίξει την Πέμπτη και είχε διευθύνει και το ματς Πόρτο – Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ΑΕΚ, η νίκη επί του Απόλλωνα με τα δύο γκολ του Καρίμ έφερε ηρεμία, καθώς η ομάδα έπιασε τον Άρη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ολιβέιρα, ενώ και ο Μάνταλος δεν αισθάνεται ενοχλήσεις.

Στον ΟΦΗ, έγινε η επίσημη παρουσίαση του Νίκου Νιόπλια, που αντικατέστησε τον Γιώργο Σίμο.

Ο 56χονος τεχνικός συμφώνησε ως το τέλος της σεζόν και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο