Κρήτη: Στη φυλακή ο Πακιστανός που παρενόχλησε το 13χρονο αγόρι – Ο πατέρας του παιδιού μιλά στο MEGA

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 34χρονος εμπλεκόμενος Πακιστανός στο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου,  όπως κατηγορείται, ότι προσέγγισε ερωτικά 13χρονο αγόρι.

Ο πατέρας του 13χρονου παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την περιπέτεια του γιού του και περιέγραψε το συμβάν.

Όπως είπε, το παιδί έπαιζε με το ποδήλατο στο δρόμο, όταν ο 34χρονος τον προσέγγισε και του προσέφερε αναψυκτικό. Στη συνέχεια του ζήτησε να πάνε κάπου απόμερα όπου άρχισε να πλησιάζει το παιδί ερωτικά. Το παιδί αντέδρασε κι έφυγε. Ο 34χρονος ζήτησε από τον 13χρονο να μη μιλήσει και του προσέφερε χρήματα.

Στον Πακιστανό επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 18 μηνών για τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο