Η Ευρώπη σκέφτεται να στείλει στα δικαστήρια την AstraZeneca

Να προσφύγει δικαστικά κατά της φαρμακευτικής AstraZeneca λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις των εμβολίων σκέφτεται η ΕΕ σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, κάτι που δεν διέψευσαν κοινοτικές πηγές στο MEGA.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να προσφύγει νομικά εναντίον της AstraZeneca, ανέφερε το Politico επικαλούμενο  Ευρωπαίους διπλωμάτες.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το Politico, σε συνεδρίαση που είχαν την Τετάρτη Ευρωπαίοι διπλωμάτες, η πλειονότητα των χωρών της ΕΕ δήλωσε ότι θα στήριζε μια προσφυγή κατά της φαρμακοβιομηχανίας για τις καθυστερήσεις στην παράδοση των δόσεων του εμβολίου της.

Ο στόχος της προσφυγής θα είναι η AstraZeneca να υποχρεωθεί να παραδώσει στην ΕΕ τις δόσεις του εμβολίου της που έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Politico.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο