MEGA STORIES: Σαρκικός ή εγκεφαλικός ο διαδικτυακός έρωτας;

Το ερώτημα αν ο διαδικτυακός έρωτας είναι σαρκικός ή εγκεφαλικός κλήθηκε να απαντήσει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Λίνα Ρόκου.

Όπως τόνισε, θεωρητικά είναι εγκεφαλικός από την στιγμή που δεν συμμετέχει το σώμα από κοντά. «Αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις περιπτώσεις διάδρασης είναι sexting, δηλαδή πιο σαρκική οπτική στην επικοινωνία» σημείωσε, προσθέτοντας πως «αν υπάρχει συναίνεση και αν υπάρχει και ιδιωτικότητα τότε όλα καλά».

«Έχουμε και δυσάρεστες περιπτώσεις, κυρίως γυναικών που μοιράστηκαν φωτογραφίες τους, προσωπικές, που απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο παραλήπτη, ο οποίος δεν το σεβάστηκε και τις ανέβασε στο Διαδίκτυο» συμπλήρωσε η κυρία Ρόκου.

«Οι άνδρες ζητάνε τέτοιες φωτογραφίες. Εσύ δεν θες να στείλεις γιατί έχεις ακούσει ότι μπορεί να τη στείλεις και να τη δεις κάπου αλλού» τόνισε η Νικολέτα Μπίθα, ενώ η Αννίτα Τριανταφυλλίδου υπογράμμισε πως «θα μπορούσαν οι άνδρες να προσεγγίζουν πολύ πιο ωραία, πολύ πιο ανθρώπινα τις γυναίκες. Κάποιες φορές το χάνουν».

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο