Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους – Σύσταση για χρήση όπου υπάρχει συνωστισμός

Ελευθερία κινήσεων και άρση των περιορισμών έφερε η καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Από αύριο τα χαμόγελα θα φαίνονται ξανά καθώς οι μάσκες καταργούνται στους εξωτερικούς χώρους για όλους, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι θα πρέπει να τις φοράμε όπου υπάρχει συνωστισμός.

Τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Στο εξής όταν το ρολόι δείχνει 01:30 μετά τα μεσάνυχτα δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε σπίτι καθώς αίρεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Μεγαλώνουν και οι παρέες στην εστίαση με 10 άτομα πλέον να επιτρέπονται στο ιδιο τραπέζι. Στις δεξιώσεις αυξάνεται ο αριθμός των καλεσμένων, ενώ πληθαίνουν και οι ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες αφού πλέον θα επιτρέπονται 120 άτομα ανά 1.000 τ.μ.

Χωρίς self tests οι εμβολιασμένοι

Περισσότερες ελευθερίες θα απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι πλέον εξαιρούνται της υποχρέωσης του self test για να εισέλθουν στην εργασίας τους.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η άρση των μέτρων δεν σηματοδοτεί το τέλος της πανδημίας. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα, καθώς δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος της ανοσίας του πληθυσμού μέσω των εμβολιασμών.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο