Ο εμβολιαστικός στόχος της κυβέρνησης και η λογική «καρότου και μαστιγίου»

Ο μεγάλος στόχος της κυβέρνησης είναι να πειστούν δύο εκατομμύρια πολιτών να εμβολιαστούν προκειμένου να χτιστεί το τείχος της ανοσίας εκτίμησε στο Κεντρικό Δελτίων Ειδήσεων του MEGA, ο Νίκος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τα σημερινά μέτρα για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αλλά και τη λειτουργία των κλειστών χώρων της εστίασης μόνο με εμβολιασμένους αποτελεί ένα πρώτο στάδιο.

«Το επόμενο στάδιο θα περιλαμβάνει μια διαφορετική ζωή για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν από φθινόπωρο» σημείωσε.

«Δεδομένος ο αποκλεισμός από την κοινωνική και ενδεχομένως και από την επαγγελματική ζωή για όσους δεν επιλέξουν να εμβολιαστούν. Πολλές επιχειρήσεις το κάνουν, για να προστατέψουν τους άλλους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες τους» πρόσθεσε.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτική

Απόρρητο