ΝΒΑ: Νικηφόρα πορεία των Μπακς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς – Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο

Στο ΝΒΑ, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν 109 - 103 τους Φοίνιξ Σανς και ισοφάρισαν σε 2 - 2 στους τελικούς.

1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, ο κεφάτος Κρίς Μίντλετον κάνει το 101 – 99 για τους Μπακς και στη συνέχεια έρχεται το «βουνό» που λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο να κόψει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Έιτον να καρφώσει.

Το Μιλγουόκι  παίρνει «φωτιά». Ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε ένα από τα κορυφαία μπλοκ όλων των εποχών σε τελικούς ΝΒΑ και μαζί με τον μαγικό Μίντλετον, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους, έδωσαν τη δική τους μπασκετική παράσταση επικρατώντας με 109 – 103 των Σανς και ισοφαρίζοντας παράλληλα τη σειρά των τελικών σε 2 – 2.

«Προσπάθησα να πηδήξω ψηλά κατακόρυφα προς το καλάθι. Ευτυχώς ήμουν στην ώρα μου και κατάφερα να κάνω ένα καλό μπλοκ», σηεμίωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης.

Ο «Greek Freak» τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ αποχωρώντας ωστόσο, για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ποιος ήταν άραγε ο λόγος;

«Δεν ξέρω πώς το λέτε εσείς ευγενικά. Πήγα να κατουρήσω. Πήγα να κατουρήσω και επέστρεψα. Έτσι δεν το λέτε; Το είπα ευγενικά έτσι; Και στα δύο παιχνίδια αυτό έγινε. Πήγα να κατουρήσω και επέστρεψα».

Το αν είναι γούρι δεν το ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τις 2 φορές του έχει βγει σε καλό.

Μπακς και Σανς θα αναμετρηθούν ξανά τα ξημερώματα της Κυριακής στο 5ο παιχνίδι της σειράς των τελικών.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο