Τροχαίο στη Βουλή – Ποινική δίωξη στον αστυνομικό για τον θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ' αμελείας ασκήθηκε σε βάρος του αστυνομικού οδηγού, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, τον Μάρτιο του 2021, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας, του 23χρονου Ιάσονα.

Η ποινική  διαδικασία κινήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Απόστολος Ανδρέου, στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Τροχαία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τις συνθήκες του δυστυχήματος και τέθηκαν υπόψη των αρμοδίων Αρχών, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου το οποίο είχε τεθεί στην ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη φέρεται να έστριψε παράνομα επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στον προαύλιο χώρο της Βουλής, ενώ  η συγκεκριμένη είσοδος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από οχήματα στα οποία επιβαίνουν υπουργοί ή βουλευτές.

Με δεδομένο ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν επέβαινε στο όχημα, ο οδηγός όφειλε να εισέλθει στη Βουλή από την είσοδο της Λ. Αμαλίας.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο