Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά το πάλαι ποτέ super model των 90ς Λίντα Εβαντζελίστα.
Όπως έκανε γνωστό υπέστη μια μόνιμη παραμόρφωση αφού παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια που αντί να μειώσει το λίπος κατά την διάρκεια της κρυολιπόλισης το διογκώνει και το μετατρέπει σε πέτρα.
«Η παρενέργεια που βίωσα όχι μόνο κατέστρεψε τα μέσα διαβίωσής μου, με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοπεποίθησης. Στην πορεία απομονώθηκα», δήλωσε.
Η τελευταία φωτογραφία της που υπάρχει είναι αυτή από το 2016 οπότε και είχε προσθέσει αρκετά κιλά.
Ατυχείς επεμβάσεις
Δεν είναι όμως το πρώτο περιστατικό αποτυχημένων αισθητικών επεμβάσεων.
Η μητέρα της Ντακότα Τζόνσον μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα εθιστεί στις αισθητικές επεμβάσεις. Πρόκειται για ένα από τα παραδείγματα προς αποφυγήν καθώς από μικρή ηλικία είχε λατρεία με το υαλουρονικό οξύ. Τα έντονα ζυγωματικά και τα διογκωμένα χείλη δεν θυμίζουν σε τίποτα την όμορφη ηθοποιό της
Η ηθοποιός Κίμ Νόβακ είναι άλλη μια γυναίκα που αφορίζει πια τις πλαστικές επεμβάσεις. Η ξανθιά του Χίτσκοκ όπως είναι γνωστή, 88 ετών σήμερα, έχει δηλώσει οτι έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει στο πρόσωπό της αλλά κυρίως για τις ενέσεις στα μάγουλά της.
Το όνομα της Ντονατέλα Βερσάτζε έχει άρρηκτα συνδεθεί με την υπερβολή σε ότι αφορά στις έντονες παρεμβάσεις. Σήμερα στα 66 της χρόνια η διάσημη σχεδιάστρια δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που συνήθιζε να ποζάρει στις πασαρέλες φρέσκο και λαμπερό.
Δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο οι πλαστικές επεμβάσεις. Κάποτε ο Μίκι Ρουρκ είχε χαρακτηριστεί ως ο επόμενο Μάρλον Μπράντον. Ωστόσο οι πολλές και αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις κατέστρεψαν την εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού.
Τι είναι το Barbie doll syndrome
«Δεν μπορώ να ανεχθώ ως πλαστικός χειρουργός άλλο αυτή την υπερβολή στις ενέσεις. Υπάρχει ένα σύνδρομο που λέγηεται Barbie doll syndrome. Πάρα πολλές γυναίκες που είχνα κούκλα Μπάρμπι μικρές, ήθελαν όταν μεγαλώσουν να είναι σαν την Μπάρμπι. Αυτό τις κάνει να ζητούν υπερβολές από τους γαιτρούς τους. Η υπερβολή ξεκινάει από τις γυναίεκς που δεν καταλαβαίνουν ότι μόλις περάσουν τα 50 πρέπει να κάνουν κάτι άλλο εκτός από ενέσεις», είπε ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.
«Πρέπει να διαχωρίσουεμ τους γιατρούς που εργάζονται στα ιατρεία τους και αυτούς που εργάζονται στα ινστιτούτα. Τα ινστιτούτα εν έχουν υην ίδια αστική και ποινική ευθύνη με τους γιατρούς που εργάζονται στα ιατρεία τους», συμπλήρωσε.