Θεσσαλονίκη – Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Τσουμάνης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη.

Ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόχο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό.

Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης απεβίωσε από «ασφυκτικό θάνατο». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap).

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο να είναι αυτοκτονία, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα-γράμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10/2021) η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο