SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE – Την Κυριακή τα μεσάνυκτα όλη η 11η αγωνιστική και θέαμα από την Ευρώπη

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο Mένιος Σακελλαρόπουλος, ο Γιώργος Χελάκης και η Σοφία Αλατζά παρουσιάζουν όσα θα γίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και όλους τους αγώνες

Η αθλητική επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο είναι στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE», κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα.

Με καλεσμένο τον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό Φάνη Γκέκα, η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» και το MEGA μπαίνουν δυναμικά στην ανάλυση και τον σχολιασμό της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο Mένιος Σακελλαρόπουλος, ο Γιώργος Χελάκης και η Σοφία Αλατζά παρουσιάζουν όσα θα γίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης με το ζωντανό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου.

Ακόμα, ο Νίκος Κώτσης θα μεταφέρει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα καλύψει ο Μπάμπης Τσιμπίδας. Στην εκπομπή θα δούμε και την ανάλυση της αναμέτρησης του Σαββάτου ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ.

Επιπλέον, γκολ και θέαμα από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης σε μια πλούσια δεκαπεντάλεπτη ενότητα.

Ό,τι παίζει στο γήπεδο, παίζει στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE».

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00

#SuperBalaLive

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο