Βρετανία – Τσουνάμι αποκαλύψεων για τα κορωνοπάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ – Σε δύσκολη θέση ο Μπόρις Τζόνσον

Οι αποκαλύψεις για πάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες την περίοδο των δύο lockdown στην Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν τέλος. Νέο σημερινό δημοσίευμα στον Βρετανικό Τύπο αναφέρει πως μία ημέρα πριν από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου στην Ντάουνινγκ Στριτ διοργανώθηκε ολονύχτια συγκέντρωση με πολύ ποτό.

Η σημερινή αποκάλυψη έχει να κάνει όχι με τα πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά αφορά ένα πάρτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν παρών ο Μπόρις Τζόνσον.

Το πάρτι έλαβε χώρα μία ημέρα πριν την κγδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, όταν συγκεκριμένα 30 άτομα ήπιαν αλκοόλ και διασκέδασαν μέχρι τις 4 τα χαράματα. Αν και ο Μπόρις Τζόνσον δεν ήταν εκεί, το πάρτι λέγεται πως έγινε στο ισόγειο της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φβς μοιάζουν με θηλιά που σφίγγουν τον λαιμό του Μπόρις Τζόνσον και μεγάλη είναι η πιθανότητα να του κοστίσει πολιτικά.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο