Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, Απόλλων Σμύρνης & Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός, χάρη στο καταπληκτικό γκολ του Βαλμπουενά εννέα λεπτά πριν το τέλος, έφυγε νικητής με 1 - 0 από τον Βόλο.

Ένας συνδυασμός του Βαλμπουενά και του Ελ Αραμπί και το τελείωμα του Γάλλου στο 81, έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 27’, όταν ο Αγκιμπού σούταρε από μακριά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μασούρας σούταρε άουτ.

Νωρίτερα, ο Απόλλωνας έφυγε με το διπλό από τη Λαμία με 2-1. Ο Ιωαννίδης σκόραρε το 0-1 στο 29’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντεντάκη και ο Παμλίδης διαμόρφωσε το 0-2 στο 53’ με ατομική προσπάθεια. Ο Απόλλωνας τελείωσε το ματς με δέκα μετά την αποβολή του Ντεντάκη στο 69, ενώ η Λαμία απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μανούσου. Μετά το ματς, ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Χτες στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό. Ο Σάρλια σκόραρε στο 36’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, επειδή διαιτητής και VAR έκριναν ότι ο Βέλεθ έκανε την κεφαλιά-πάσα έχοντας περάσει την γραμμή του άουτ. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο 47’, με εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα. Στο 69’ ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι σε διεκδίκηση με τον Κορνέλιους, όμως ο Ανέστης απέκρουσε την εκτέλεση του Καρλίτος και κράτησε το 1-0.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Αστέρα. Ο Μουνίθ άνοιξε το σκορ αμέσως μετά την έναρξη της αναμέτρησης με σουτ. Στο 38’ ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Ρετζίς αποβλήθηκε για δυνατό μαρκάρισμα στον Μουνίθ. Ο Ατρόμητος κλείδωσε τη νίκη του στο 74’, με τον Έρλινγκμαρκ να χρίζεται για πρώτη φορά σκόρερ στη χώρα μας.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο