Πάτρα: Θρίλερ με την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Τι ζητούν οι συγγενείς της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λέων, δικηγόρο συγγενών σπιτονοικοκυράς, η έρευνα για τον θάνατο της ηλικιωμένης δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, τρέχει, θα διερευνηθούν τα πάντα. Η εκταφή είναι το τελευταίο που θα διαταχθεί, αν διαταχθεί, αν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, μιλά για λίρες που είχε η ηλικιωμένη και εκποιήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχε λίρες στην κατοχή της, οι οποίες πρέπει να έχουν εκποιηθεί στην Αθήνα και γι’ αυτό ο Δασκαλάκης είχε πολυτελή βίο».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο πατέρας της σπιτονοικοκυράς «την είχε προικίσει με λίρες».

Όπως λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος, οι συγγενείς τούς οποίους εκπροσωπεί αμφισβητούν το πληρεξούσιο ενώ θα ζητήσουν και άρση των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους Δασκαλάκη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο