«Χαστούκι» για τον Γουιλ Σμιθ ο 10ετής αποκλεισμός του από τα Όσκαρ

Με 10 χρόνια αποκλεισμό πλήρωσε το χαστούκι που έδωσε στον παρουσιαστή της βραδιάς της απονομής των Όσκαρ, Κρις Ροκ ο Γουίλ Σμιθ στη βραδιά της απονομής των βραβείων.

Αυτή τη φορά το χαστούκι το δέχθηκε ο Γουίλ Σμιθ.

Όχι κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά από την απόφαση της ίδιας της Ακαδημίας Κινηματογράφου η οποία κατέληξε στην ποινή του ηθοποιού μετά από 12 ημέρες.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, για μια περίοδο 10 ετών ότι ο κ.Σμιθ δεν θα επιτρέπεται να παρακολουθήσει εκδηλώσεις ή προγράμματα της Ακαδημίας, αυτοπροσώπως ή εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Βραβείων Oscar», ήταν η ανακοίνωση.

Ο Will Smith εξέδωσε μια άμεση, συνοπτική δήλωση λέγοντας ότι αποδέχεται και σέβεται την απόφαση της Ακαδημίας. Είχε ωστόσο προλάβει να ανακοινώσει την παραίτησή του την περασμένη εβδομάδα.

Μπορεί πάντως να κρατήσει το Oscar που κέρδισε και δεν χάνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο μετά από 10 χρόνια.

Αυτό που ίσως πραγματικά αρχίζει να τον πειράζει είναι ότι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίας παραγωγής ταινιών διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτισμός

Απόρρητο