Euroleague: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Μονακό – Ο Βασίλης Σπανούλης στη λίστα των «Legends» της διοργάνωσης

Τζάμπολ στα play offs της Euroleague σήμερα με δύο ματς. Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη σειρά των αγώνων με τη Μονακό αύριο. Πριν το ματς ο Βασίλης Σπανούλης θα μπει και επίσημα στη λίστα των legends της διοργάνωσης.

Με ένα βίντεο γεμάτο αξέχαστα καλάθια, γεμάτο τίτλους και διακρίσεις, με ένα βίντεο γεμάτο ιστορία, η Euroleague καλωσόρισε τον μυθικό Βασίλη Σπανούλη στο πάνθεον του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού και συνολικά του αθλήματος στη Γηραιά Ήπειρο, θα αποτελέσει το νεότερο μέλος της ιστορικής λίστας των Legends της Euroleague.

Θα γίνει, έτσι, ο τρίτος Έλληνας που το καταφέρνει μετά τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η εκδήλωση τιμής για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λίγο πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μπαρτζώκα υποδέχεται τη Μονακό στο πρώτο ματς της σειράς και θέλει να πάρει από νωρίς το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει μάλιστα και… dress code για τους φίλους της ομάδας που θα κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο.

Η πρεμιέρα των πλέι οφ είναι απόψε, με το Μιλάνο να υποδέχεται την Εφές, και τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Μπάγερν.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο