Δημητρακόπουλος για Πάτρα: Δυσάρεστη υπόθεση, δε θέλουμε να το πιστέψουμε – Πόσο θα κάτσει η Πισπιρίγκου στη φυλακή

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστη ιστορία. Είναι το μόνο θέμα που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας ότι μια μάνα μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή σε τρία της παιδιά και όλοι ευχόμαστε να μη συμβαίνει».

Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για περίπτωση μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, για δολοφονίες με δόλο και σχεδιασμό.

25 χρόνια στη φυλακή

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στη διάρκεια της ποινής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αν βρεθεί ενοχή για τρεις δολοφονίες, θα λάβει τρεις ισόβιες. Θα εκτίσει πραγματική φυλακή 25 χρόνια. Είναι η οροφή, δεν υπάρχει ποινή μεγαλύτερη από την ισόβια, Ό,τι και να κάνει, αν είναι τρεις ισόβιες, θα κάτσει μέσα 25 χρόνια».

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο