Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Η Άρσεναλ συνεχίζει αήττητη, την πορεία της στο αγγλικό πρωτάθλημα, νικώντας χθες και την Μπόρνμουθ με 3-0. Η Νότιγχαμ Φόρεστ με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Χέντερσον, έφυγε από την έδρα της Έβερτον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην Ισπανία, η Ρεάλ επιβλήθηκε της Θέλτα με 4-1.

Με δύο γρήγορα γκολ του Μάρτιν Όντεγκαρντ στο 5ο και στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, η Άρσεναλ καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ.

Ο Νορβηγός επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και οδήγησε τους κανονιέρηδες στο 3Χ3 στην Premier League.

Το τελικό 3-0 πέτυχε το Σαλιμπά στο 54’. Η Άρσεναλ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από αρκετά χρόνια.

Στο Λίβερπουλ, ο τερματοφύλακας Χέντερσον κράτησε με εντυπωσιακές επεμβάσεις όρθια την Νοτιγχαμ Φόρεστ. Στο 81ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν γκολ, όταν ο Πίκφορντ δεν συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Γέιτς και ο Τζόνσον την έστειλε στα δίχτυα γκολ 1-0. Η Έβερτον κατάφερε να αποφύγει την ήττα λίγο πριν τη λήξη, με τον Γκρέι να ισοφαρίζει στο 88’. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός φέτος για τα ζαχαρωτά.

Το ΒΑΡ έστειλε τον Καρίμ Μπενζαμά στο σημείο του πέναλτι στο 14’ και ο Γάλλος στράικερ αξιοποίησε την ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ στο Μπαλαΐδος.

Ο Ιάγο Άσπας ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για τη Θέλτα στο 23’.

Η ισοφάριση αφύπνισε τους μερένχες και μετέτρεψαν το υπόλοιπο ματς σε μονόλογο. Ο Μόντριτς στο 41’ σκόραρε το 1-2. Ο Βινίσιους διεύρυνε το προβάδισμα της Ρεάλ στο 56’ και ο Βαλβέρδε διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στο 66’.

Ο πολυτιμότερος της Μπέτις, ήταν ένας παίκτης της Μαγιόρκα! Ο Ροντίγκο Μπατάλια υπέπεσε σε δύο πέναλτι και επέτρεψε στην ομάδα της Ανδαλουσίας να πετύχει ισάριθμα γκολ και να φύγει νικήτρια από τις Βαλεαρίδες Νήσους. Ο Ιγκλέσιας αξιοποίησε και τις δύο ευκαιρίες από τα έντεκα βήματα, στο 9’ και στο 56’. Η Μαγιόρκα είχε ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο με τον Μουρίκι στο 57’.

Η καλοδουλεμένη μηχανή των νερατζούρι συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με την περσινή σεζόν. Η Σπέτσια δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στο Μιλάνο και στο 35’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 52’ σκόραρε το 2-0 για την Ίντερ. Και την ωραία βραδιά για το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έκλεισε ο Χοακίν Κορέα στο 82’.

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν προηγήθηκε 2-0 σε μόλις έξι λεπτά. Στο 32’ ο Σιμπατσέ πέτυχε το 1-0 και στο 38’ ο Μπέκερ διπλασίασε τα τέρματα των Βερολινέζων. Η Λειψία κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ με τον Βίλι Όρμπαν στο 83’.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο