Τανζανία: 19 νεκροί μετά από αεροπορικό δυστύχημα – Οι καιρικές συνθήκες πιθανότερη αιτία πτώσης

Συντριβή αεροσκάφους στη λίμνη Βικτώρια της Τανζανίας έγινε σήμερα το πρωί. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί από το σημείο, ενώ δεκάδες έχουν διασωθεί από τα τοπικά σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είναι η αιτία πτώσης του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν 43 άτομα.

Οι Αρχές διευκρίνισαν ότι 43 άνθρωποι, από τους οποίους 39 επιβάτες, οι δύο πιλότοι και δύο μέλη πληρώματος, επέβαιναν στην πτήση που είχε αναχωρήσει από το Νταρ ελ Σαλάμ με προορισμό την Μπουκόμπα, μια πόλη στην όχθη της λίμνης.

Το αεροπλάνο που συνετρίβη ήταν ένα ATR 42 που κατασκευάζεται από τη γαλλοϊταλική εταιρεία ATR. Άνηκε στην Precision Air που είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Τανζανίας.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο