Θεσσαλονίκη: Στο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τη νοσηλεία της η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης.

Λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης έφτασε με τουρκικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη Ελληνίδα, που τραυματίστηκε την Κυριακή από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στη λεωφόρο Ιστικλάλ στην Κωνσταντινούπολη.

Η 39χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σήμερα θα κριθεί εάν θα χρειαστεί θα χειρουργηθεί στο πόδι, το οποίο τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Υπενθυμίζεται πως, η νεαρή κοπέλα που έκανε τουρισμό στην Κωνσταντινούπόλη, τραυματίστηκε με θραύσματα στο πόδι, καθώς, την στιγμή της πολύνεκρης επίθεσης, βρισκόταν στην πολυσύχναστη οδό Ιστικλάλ.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο