«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τόσο καιρό είσαι στην Κιβωτό – Τώρα θα δώσεις εσύ» – Τι λέει συγγενής του 19χρονου που έκανε τις καταγγελίες

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE NEWS, συγγενής του 19χρονου είπε:

«Όλα τα είπε τον Ιανουάριο που έφυγε. Δεν έλεγε, έλεγε μισόλογα μα φαινόταν πήγαινε πέρα δόθε στο δωμάτιο, δεν μπορούσε να κάτσει σε ένα σημείο. ”Ρε (…) μου, αγάπη μου τι έχεις πάθει παιδί μου; του λέω ” Τι έχεις πάθει παιδί μου;”

»Έτσι αρχίσαμε να λέμε κάτι συμβαίνει, αυτός δεν ήταν έτσι. Τι έχει πάθει; Αλλά μετά που το συζήτησα με τη μητέρα του μου λέει ” Ένα χρόνο τώρα είναι έτσι, του κάνει κακό εκεί μέσα που μένει”.

»Λέει η μητέρα του: ”Ναι, δεν κάθεται σαν άνθρωπος, πάει κι έρχεται”. Και από εκεί άρχισε  να ανοίγεται.

Του λέω: ” Εσύ δεν ήσουν έτσι, τι σου συμβαίνει; μίλα μας, έχει γίνει κάτι; και έτσι άρχισε και τα έλεγε.

»Ντρέπομαι ρε (…), νρέπομαι. Του λέω ”βρε θα σου πούμε ότι είσαι (…)”.

»Και τι; Να με λένε αδελφή; Του λέω ” Βρε χαζός είσαι; Ποιος θα σε πει αδελφή; Του λέω μετά: ” Γιατί δεν σηκώθηκες να φύγεις”;

Έλεγε: ”Αφού τόσα χρόνια σας είχα εγώ, τώρα κι εσείς θα δώσετε”.

Για να τον πείσει τον μικρό, η μητέρα νοίκιαζε σπίτι και της έδινε το ενοίκιο.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο