«Τέλειοι Ξένοι»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο «Αθηνά»

Στο θέατρο «Αθηνά» βρέθηκε χθες η κάμερα της «Ελένης» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι»

Για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη συνεργάστηκε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος είναι ο παραγωγός της παράστασης, με την γνωστή παρουσιάστρια να αναλαμβάνει την απόδοση του έργου στα ελληνικά.

«Για εμένα είναι τεράστια χαρά που συμμετέχω γιατί οι μεταφράσεις είναι το πρώτο μου επάγγελμα. Ο Θοδωρής έχει το προνόμιο να αφήνει τη δουλειά και τα προβλήματα έξω από το σπίτι», είπε η παρουσιάστρια του MEGA.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη.

«Με τη Μυρτώ έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί. Επικοινωνούμε πολύ καλά πάνω και κάτω από την σκηνή», είπε ο ηθοποιός, με την πρώην σύζυγό του να λέει:

«Είναι ευχάριστο και συγκινητικό να παίζω με τον Πέτρο Λαγούτη».

Μαζί στην σκηνή είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος:

«Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους συντελεστές».

Και ο Γιώργος Χρανιώτης:

«Το μυστικό είναι να μπορούμε να μείνουμε μακριά από το κινητό μας για να θυμηθούμε την πραγματική ζωή».

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Φλορίντα Πετρουτσέλι:

«Δε θα μπορούσα να λείψω από την πρεμιέρα της κουμπάρας και του κουμπάρου μου. Την περίμενα πως και πως».

Και ο Κώστας Τσουρός:

«Δεν περίμενα ποτέ να έρθω σε πρεμιέρα που την απόδοση κειμένου θα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Το ζήσαμε κι αυτό», είπε αστειευόμενος.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτισμός

Απόρρητο