Εύα Καϊλή: Σε εξέλιξη η συνάντηση της ευρωβουλευτού με τον δικηγόρο της

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Εύα Καϊλή. Αύριο θα απολογηθεί ενώπιον των βελγικών Αρχών.

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα την Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News ο δικηγόρος δήλωσε πως η πελάτισσά του, του ζήτησε να πάει απευθείας στις φυλακές να την δει προτού κάνει το ο,τιδήποτε. Σημειώνεται πως ο κ. Δημητρακόπουλος είχε σκοπό πρώτα να πάει στο δικηγορικό γραφείο του Αντρέ Ριζόπουλου, δικηγόρου της Εύας Καϊλή στο Βέλγιο, αλλά και να μελετήσει την απολογία του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε επίσης πως θα αγορεύσει αύριο στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της απολογίας της Εύας Καϊλή και θα προσπαθήσουν να πείσουν τους δικαστές για δύο πράγματα. Πρώτον, πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δεν είναι ύποπτη φυγής και δεύτερον ότι δεν θα εμποδίσει με κάποιον τρόπο τις έρευνες, είτε αλλοιώνοντας στοιχεία, είτε επικοινωνώντας με πρόσωπα – κλειδιά.

Ύστερα από επικοινωνία που είχε το Live News με την Εύα Καϊλή, η ίδια δηλώνει έτοιμη για την αυριανή κρίσιμη ημέρα και πως μονάχα της λείπει το παιδί της, που έχει να το δει από την ημέρα της σύλληψής της.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Πολιτική

Απόρρητο