ΕΛ.ΑΣ: Καταγγελίες ότι αστυνομικοί στους «Αδιάφθορους» δέχονται απειλές από ανωτέρους τους

Άνω κάτω είναι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ανθρώπων, ίσως, κοντά στον υπουργό, σε μια προσπάθεια να αποκρυφθεί η υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Από τις 26 Ιανουαρίου, που η υπόθεση ήρθε στο φως, η ένταση που επικρατεί στην υπηρεσία είναι μεγάλη, με αστυνομικούς να έχουν φτάσει στα όριά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η νέα διοίκηση του Εσωτερικών Υποθέσεων μοιράζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αξιωματικούς από τους οποίους ζητά να υπογράψουν την παραίτησή τους από την υπηρεσία, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να φύγουν από μόνοι τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί αστυνομικοί έχουν δεχτεί απειλές τύπου «θα σε τελειώσω», «θα σε διώξω από το Σώμα», «θα σε αποστρατεύσω».

Πρόσωπα «κλειδί» οι 4 ειδικοί φρουροί

Πρόσωπα «κλειδί» στην υπόθεση είναι οι τέσσερις ειδικοί φρουροί οι οποίοι φέρονται να βρήκαν τα ναρκωτικά στην παρέα του γιου του κ. Θεοδωρικάκου, και να είναι αυτοί που έστειλαν τη φωτογραφία στον ταξίαρχο της Άμεσης Δράσης που κατήγγειλε παρέμβαση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι εν λόγω αστυνομικοί δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο