Άργος: «Ήταν εδώ με τη φίλη του & ένα ζευγάρι»

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στον Αχλαδόκαμπο, όπου ο αγνοούμενος Χρήστος Καριοφύλλας, βρέθηκε εκεί το απόγευμα της ημέρας που χάθηκε.

«Ήταν στο μαγαζί μου εκείνη την ημέρα μαζί με άλλον έναν. Τον Γιώργο τον *****. Κάθονταν έξω στη γωνία. Είχαν και δύο κοπέλες μαζί. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί λόγω Πρωτομαγιάς, είχαμε γλέντι εδώ.

»Γινόταν χαμός. Ήταν περίπου πέντε – έξι το απόγευμα. Και μάλιστα θυμάμαι ότι έφυγε και είπε ότι θα πλήρωνε ο άλλος που ήταν στην παρέα του. Νομίζω έφυγε με την κοπέλα του πριν νυχτώσει.

»Δε θυμάμαι κάτι άλλο. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Με παίρνει και η μητέρα του και κλαίει. Μακάρι να γνώριζα που είναι το παλικάρι…», ανέφερε ο μάρτυρας.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο