Απολαυστικός Μπαρτζώκας: «Δεν χορταίνω να είμαι στον Ολυμπιακό – Μακάρι να είμαι ο Έλληνας Φέργκιουσον»

Την επιθυμία του να γίνει ο Έλληνας Φέργκιουσον, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο βελτιωμένος υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη, Παναθηναϊκός, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 78-76 από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Απόψε στις 9.30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βαλένθια.

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 78-76, στα 11,6 για τη λήξη του ματς και ο Μπέικον παίρνει την τελευταία επίθεση. Δοκιμάζει σουτ μέσης απόστασης, αστοχεί, και ο Παναθηναϊκός χάνει και στο Μιλάνο, στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο της ομάδας.

Το ματς ήταν κλειστό, οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να ξεφύγουν και ο Παναθηναϊκός με ένα μικρό ξέσπασμα στο τελευταίο τρίλεπτο έφερε το ματς στην ισοπαλία. Στην τελευταία επίθεση των Ιταλών, ωστόσο, ο Παπαγιάννης χρεώθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ και ο Μέλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ με βολές.

Απόψε, στις 21.30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και θέλει να κάνει το 4/4 επί ισπανικού εδάφους και να διατηρηθεί στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ αναφέρθηκε στο μεγάλο πάθος για όλους τους τίτλους στις τάξεις των πρωταθλητών.

«Ο Έλληνας Φέργκιουσον; Μακάρι. Θα ήθελα να το απολαμβάνω περισσότερο και να το χαίρομαι, αλλά η καθημερινότητα δεν σε αφήνει να το δεις. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος», δήλωσε ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος όμως θα είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για το ματς της Εθνικής με τη Σερβία, σήμερα στις 19.00. Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Μουντομπάσκετ του 2023.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο