Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Μαρούσι σήμερα ο πρωθυπουργός – Επιστροφή στις προεκλογικές περιοδείες μετά τα Τέμπη

Επιστρέφει στις προεκλογικές περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τραγωδία στα Τέμπη με πρώτη «εξόρμηση» στο Μαρούσι.

Στην πλατεία Κασταλίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την πλατεία Κασταλίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου για την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δυναμικό παρών έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και υπουργοί.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι όταν ήρθαμε στα πράγματα, το 2019, παραλάβαμε μια χώρα η οποία ήταν ουραγός στην ανάπτυξη στην Ευρώπη και σήμερα η Ελλάδα έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

»Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι όταν ήρθαμε στα πράγματα η ανεργία ήταν στο 17% και σήμερα είναι στο 11% και βαίνει μειούμενη».

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτική

Απόρρητο