Τουρκία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Ερντογάν μετά την κατάρρευση σε τηλεοπτικό στούντιο

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε Ταγίπ Ερντογάν τρεις ημέρες μετά τη κατάρρευσή του στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν οδήγησε το τουρκικής κατασκευής αυτοκίνητο Τογκ όπως είχε κάνει στο παρελθόν. Σήμερα στο τιμόνι βρισκόταν ο φίλος του και σύμμαχος πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, ενώ στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο πρωθυπουργός της Λιβύης.

Ο Τούρκος πρόεδρος φαινόταν καταβεβλημένος, όμως λίγες ώρες αργότερα έκανε δεύτερη εμφάνιση στη Σμύρνη όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία.

Εν τω μεταξύ ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φτερό ενός τουρκικού F-16 του επίλεκτου σμήνους επιδείξεων. Αν και μοιάζει σαν να παίρνει φωτιά ο πύραυλος στην άκρη του φτερού, η πυρκαγιά είναι στο σύστημα που βγάζει τον λευκό καπνό όταν πετάει το μαχητικό.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο