Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Πάτρα

Ενα νέο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα την Κυριακή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, μία οχιά δάγκωσε τον ηλικιωμένο.

Μετά το τσίμπημα από την οχιά στο Αγρίνιο, κρίθηκε σκόπιμο ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στην Πάτρα, για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός, όπως και έγινε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όλα άρχισαν νωρίτερα την Κυριακή, 11 Ιουνίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, μία οχιά δάγκωσε τον ηλικιωμένο.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του άνδρα, από χωριό του Αγρινίου, στην Πάτρα και στον «Άγιο Ανδρέα».

Υπενθυμίζεται ότι είναι τουλάχιστον το δεύτερο ανάλογο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς σε άνθρωπο, μετά και την περιπέτεια που βίωσε μία εθελόντρια στη Θεσσαλονίκη.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο