Φωτιές: Τρίτος νεκρός από τις φωτιές – Απανθρακωμένος 45χρονος βοσκός στη Μαγνησία

Απανθρακωμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν εδώ και περίπου δύο ώρες στον Άγιο Γεώργιο Φερρών στη Μαγνησία.

Ο 45χρονος βοσκός, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν, μετέβη στο σημείο για να μπορέσει να σώσει τα ζώα του αλλά τον κύκλωσαν οι φωτιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βοσκός αποφάσισε να μείνει για να βγάλει τα πρόβατά του πιο ψηλά στο βουνό, ενώ ο αδερφός του, βλέποντας το πύρινο μέτωπο, έφυγε.

Σημειώνεται ότι, μία γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη νωρίτερα μέσα σε τροχόσπιτο στην περιοχή Χοροστάσι του Αλμυρού, κοντά στο χωριό Πλάτανος, σε σημείο από όπου πέρασε το πύρινο μέτωπο που μαίνεται στην περιοχή.

Χθες, Τρίτη, βρέθηκε νεκρός 41χρονος κτηνοτρόφος που είχε πάει να ελέγξει τα ζώα του στο μαντρί στην περιοχή Πλατανιστός της Καρύστου, όπου μαινόταν το πύρινο μέτωπο.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο