Τη δική του απάντηση στην καταγγελία μητέρας που υποστήριξε ότι δεν της επέτρεψαν σε beach bar της Χαλκιδικής να ταΐσει με δικό της φαγητό το παιδί της, δίνει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.
«Τάιζε την παρέα της»
Μετά το «κίνημα της πετσέτας» στις παραλίες, ήρθε και ο «πόλεμος» των τάπερ. Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία μίας μητέρας, που υποστηρίζει ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που έφερε η ίδια από το σπίτι της.
«Είχε πάει μεσημέρι, λέμε με τον άντρα μου να φέρουμε τα μακαρονάκια να τα φάει το παιδί. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του beach bar και λέει στον άνδρα μου ‘αυτό που κάνετε απαγορεύεται’».
Η γυναίκα παρήγγειλε ένα μπέργκερ και σύμφωνα με την καταγγελία της ήταν μπαγιάτικο. Αποφάσισε να μην το καταναλώσει και ζήτησε τα χρήματά της πίσω. Αυτός, όπως λέει, ήταν και ο λόγος που δεν παρήγγειλε κάτι για το παιδί της.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος, Γιώργος Τσεκρεζής, μιλάει στο MEGA και τονίζει πως δεν υπήρχε πρόβλημα να φάει το παιδί, δεν επιτρέπεται όμως για τους ενήλικες να καταναλώνουν κάτι πέρα από αυτά που προσφέρει το beach bar.
«Κάποιο φαγητό το οποίο πήρε από εμάς δεν της άρεσε και εμείς σαν κατάστημα της προτείναμε ή να το αλλάξει με κάποιο άλλο φαγητό ή επιστροφή χρημάτων και δέχθηκε την επιστροφή χρημάτων. Μετά από κάποια ώρα, η κυρία πάει και βγάζει παστίτσιο από το ψυγείο της για να ταΐσει, όχι το παιδί, αλλά την παρέα της. Κάναμε την παρατήρηση, αντί να το κάνουμε εμείς θέμα που η κυρία ήρθε σε ένα κατάστημα με φαγητό, το έκανε εκείνη θέμα».
Με φαγητό από το σπίτι στις παραλίες
Πολλοί λουόμενοι προτιμούν να πηγαίνουν σε μη οργανωμένες παραλίες και να φέρνουν φαγητό και αναψυκτικά από το σπίτι, καθώς μία μέρα σε οργανωμένη παραλία για μία τετραμελή οικογένεια με χυμούς και σνακ μπορεί να ξεπεράσει τα 100€.