Κακοκαιρία Daniel: Στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel.

Σημειώνεται ότι οι συσκέψεις είναι διαρκείς στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα ενώ θα σταλούν κι άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel αλλά και τον σχεδιασμό που γίνεται για τις επόμενες ώρες που θα επιμείνουν τα φαινόμενα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο