Στέφανος Κασσελάκης: Εικόνες του MEGA μέσα από το αεροσκάφος που πέταξε πάνω από τα καμένα στη Δαδιά

Στην Καβάλα συνεχίζει την περιοδεία του ο Στέφανος Κασσελάκης, εν όψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για να αναδειχθεί η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 35χρονος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέταξε με δικινητήριο αεροπλάνο, αποδεχόμενος σχετική πρόταση πιλότου της σχολής του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο διεκδικητής της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες κάλπες της 24ης Σεπτεμβρίου βρέθηκε στη σχολή πιλότων της περιοχής.

Εκεί τού πρότειναν να τον πάνε βόλτα με ένα μικρό αεροπλάνο. Ο πιλότος είπε στον κ. Κασσελάκη ότι θα μπορούσε να τον πάει και μέχρι το δάσος της Δαδιάς που κάηκε στις τελευταίες μεγάλες φωτιές, και δέχτηκε.

Ο ίδιος δήλωσε: «Μαυρίζει η καρδιά σου όταν βλέπεις την καταστροφή στην Δαδιά».

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο