ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η «τρικυμία» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Πολύωρη συνεργασία Κασσελάκη και Πολάκη στη Βουλή

Συνεχίζονται τα «συντροφικά πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Οργιάζει» το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δώσει τα κλειδιά ουσιαστικά στον Παύλο Πολάκη και στον Μανώλη Καπνισάκη, γιατί ο Παύλος Πολάκης θα είναι σε ρόλο συντονιστή.

Ο Παύλος Πολάκης, θα εποπτεύει όλους τους τομείς και θα πρέπει να βρεθεί ισορροπία για να μην θεωρηθεί ότι ο Σωκράτης Φάμελλος – που εκτελεί χρέη προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ότι βρίσκεται υπό την εποπτεία του Παύλου Πολάκη.

Πάντως χθες η νέα ηγεσία δέχθηκε βολές και από τους Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Γ. Ξυδάκη ενώ ένα μπαράζ αποχωρήσεων προεκλήθη όπως του διευθυντή της «Αυγής», Σπύρου Ραπανάκη – είχε σκληρή κόντρα προεκλογικά με την πλευρά Πολάκη -, του καθηγητή Χάρη Αθανασιάδη και του Ευριπίδη Στεφάνου, αλλά και του αιματολόγου και καθηγητή της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Ο τελευταίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την ομάδα που είχε φτιάξει ο Τσίπρας. Ηταν επιλογή του τέως προέδρου και υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη στις εθνικές εκλογές.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Πολιτική

Απόρρητο