Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη στο Τόκιο

Η κατάκτηση του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα έδωσε ώθηση στη Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνεχίζει με το μεγαλύτερο σερί νικών της καριέρας της, που την έφερε στον αυριανό ημιτελικό στο Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει εντυπωσιακά και στο Τόκυο, κερδίζοντας για 2η φορά την Γκαρσιά σε διάστημα 8 ημερών με 2 – 0 σετ. Έτσι, για πρώτη φορά στην καριέρα της κάνει σερί 7 νικηφόρων παιχνιδιών και προκρίνεται στα ημιτελικά του τουρνουά του Τόκιο.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα που νίκησε την Ντάρια Κασάτκινα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στο WTA Finals στο Κανκούν.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Αντίθετα, πρόωρο αντίο είπε ο Στέφανος στο τουρνουά του Πεκίνου. Ο Έλληνας τενίστας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, έκανε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να το… πληρώσει η ρακέτα του.

Ηττήθηκε με 2 – 0 σετ από τον Νίκολας Τζάρι και μπαίνει σε περιπέτειες για την είσοδο στους τελικούς.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο