Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον Νίκο Μουτσινά – Δεν θα κάνουμε αυτό που έκανε στην εκπομπή του»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά στο «MEGA Καλημέρα» για την νέα της εκπομπή την σύγκριση με τον Μουτσινά, αλλά και όλα εκείνα που η ίδια φοβάται στο νέο της εγχείρημα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε για την νέα της εκπομπή, «Οδός Ζαρίφη 2».

Λογικά θα βγούμε μετά τις εκλογές. Όποτε και να βγει η εκπομπή, υλικό θα υπάρχει. Είμαι αρκετά αγχωμένη. Έχω δημιουργική ανησυχία», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πώς θα είναι το format της εκπομπής της και ποια τα συναισθήματά της;

«Θα έχει καλεσμένους η εκπομπή μαζί με podcast. Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν πάμε να κάνουμε αυτό που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, πάμε να δώσουμε την δική μας οπτική. Είμαι καλά ψυχολογικά. Τα χρονιά περνάνε και πάμε να περάσουμε καλά», δήλωσε.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο