ΑΕΚ: Τρίτη νίκη στη Stoximan Basket League για την Ένωση

Στο μπάσκετ, οι αιώνιοι μπαίνουν στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχασε τον τραυματία Μιλουτίνοφ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει σερί τεσσάρων εντός έδρας αγώνων. Η ΑΕΚ επικράτησε του μαχητικού Κολοσσού 93-74 στην 6η αγωνιστικής της Stoximan Basket League.

Για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο ο Κολοσσός έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα του Πλάθα πάτησε το γκάζι στην Τρίτη περίοδο και πήρε μία εν τέλει εύκολη νίκη με 93-74. Κορυφαίος της Ένωσης και του αγώνα, ο Μιντάουγκας με 18 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Στα υπόλοιπα ματς της Stoximan Basket League, το Σάββατο, Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ 54-67, Ολυμπιακός-Προμηθέας 92-75, την Κυριακή, Άρης – Παναθηναϊκός 65-75 και Περιστέρι – Καρδίτσα 77-48.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μπαίνουν πλέον σε άλλη μία «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Οι «Ερυθρόλευκοι», αντιμετωπίζουν αύριο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι με μία ηχηρή απουσία. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής. Σε αυτή, συμπεριλήφθηκε, ωστόσο ο Λουκ Σίκμα που επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν έναν μήνα.

Την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις, ματς με το οποίο αρχίζει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων για το τριφύλλι.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο