Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο DNA σε μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε δείγμα DNA του 35χρονου Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πρόσφατα ως ύποπτος για την υπόθεση, σε μαχαίρι κοντά στο σημείο συμπλοκής του θύματος με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Ο 35χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (9/11) από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Όπως είχε γίνει γνωστό την ημέρα της σύλληψής του, οι Αρχές θα λάμβαναν δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια, με το ένα μάλιστα να φέρει και το αίμα του Μιχάλη.

Η ανακρίτρια αναμένεται να αποφασίσει αν θα του ασκηθεί δίωξη.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο