«Σπίτι με το MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου

Ένα από τα εκρηκτικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22.00

Ο Λευτέρης Πανταζής τόνισε ότι με την Ρούλα Κορομηλά τους δένουν πολλά χρόνια ενώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είπε «τον αγαπώ πολύ και είναι πολύ ταιριαστοί που το παρουσιάζουν μαζί».

Ο Μιχάλης Χατζήγιαννης δήλωσε για την επιτυχημένη παρουσιάστρια και την συνεργασία τους: «Όταν δείτε το ‘’Σπίτι με το MEGA’’ δεν θα πιστεύετε ότι γνωριζόμαστε μόνο ένα μήνα με την Ρούλα». Η Ρούλα Κορομηλά με την σειρά της είπε για την συνεργασία της με τον αγαπημένο ερμηνευτή «είμαστε και οι δυο ‘χορτασμένοι’ από επιτυχίες δεν έχουμε να ανταγωνιστούμε τίποτα».

Η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε για την νέο ρόλο του Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Μετά από τον καταιγισμό ερωτήσεων που έχει δεχτεί τόσα χρόνια κάνει και ο ίδιος πολύ ωραίες ερωτήσεις». Η Κόνι Μεταξά μίλησε για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή: «ο πατέρας μου είναι πολύ κάλος συνεργάτης και επαγγελματίας».

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο