ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη συνεδρίαση μετά τη διάσπαση, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε με ένα ιδιαίτερα παρατεταμένο χειροκρότημα τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, για τη συνεδρίαση του οργάνου του κόμματος, που ξεκίνησε με την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην συνεδρίαση του κόμματος προκάλεσε αίσθηση, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο πως ο κος Τσίπρας παραμένει ΣΥΡΙΖΑ και αναγνωρίζει ευθέως τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Δριμύ κατηγορώ από τον Κασσελάκη

Ιδιαίτερα αιχμητός προς τους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ζήτησε από τους αποχωρήσαντες βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους, κατηγορώντας τους πως δεν σεβάστηκαν τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος.

Παράλληλα, μίλησε για την ηθική υποχρέωση που έχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να είναι 47 βουλευτές.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτική

Απόρρητο