Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε για τραγωδία που σημειώθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου με μια 43χρονη γυναίκα να δολοφονείται εντός της οικίας της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη σε εξέλιξη είναι ακόμη κι αυτή την ώρα η αναζήτηση του συντρόφου της 43χρονης, ο οποίος θεωρείται φερόμενος δράστης.

Οι έρευνες εντοπισμού του 71χρονου, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχουν επεκταθεί σε Αθήνα και Σαλαμίνα και οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους όλες τις δειευθύνσεις που επισκεπτόταν ο φερόμενος δράστης όταν ήταν στην Αθήνα.

Ο 71χρονος δεν έχει ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ξανά τις τοπικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι από την πρώτη στιγμή που η γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία σε βάρος του 71χρονου πιθανόν να είχε σχεδιαστεί η εγκληματική ενέργεια, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει υπάρξει μία άλλη ενδιάμεση αφορμή για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η 43χρονη.

Το χρονικό

Η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, περίπου στις 09:30, στην οδό Αίαντος 8. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έφερε δύο τραύματα, στην κοιλιά και το στήθος. Η ΕΛΑΣ εντόπισε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και έμενε μόνη της στο σπίτι, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να στρέφονται προς τον σύντροφό της.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο