H Nestle Hellas σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων προσφέρει 2 τόνους δημητριακών στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δύο τόνους δημητριακά πρωινού και 70.000 μερίδες καφέ προσφέρει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας η Nestle Ηellas μέσω της τράπεζας τροφίμων.

Με την υποστήριξη της Nestle Hellas η Τράπεζα Τροφίμων θα προσφέρει στους πληγέντες της Θεσσαλίας δύο τόνους δημητριακών πρωινού, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και περισσότερες από 70.000 μερίδες ελληνικού καφέ για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της Nestle Hellas και της Τράπεζας Τροφίμων, που μετρά ήδη δύο δεκαετίες.

Μόνο το 2022 οι επτά Τράπεζες Τροφίμων που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα διακίνησαν 2.172 τόνους προϊόντων για 112.000 ανθρώπους.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο